NLP

Neuro Linguistisch Programmeren: Dit gaat over hoe onze zintuigen prikkels van de buitenwereld opvangen, hoe onze hersenen deze informatie verwerken en hoe wij dit laten zien in ons gedrag.

Bij NLP draait alles om communicatie en staat contact met jezelf en de ander centraal. Bij het coachen ga je inzicht krijgen in de manier waarop jij contact maakt en welke invloed dat heeft op jezelf en de ander. Hierdoor leer je jezelf en de ander beter begrijpen.

NLP bestaat uit verschillende vormen van communicatie. Het doel van de coaching is om jouw bewust te maken van jouw manier van communiceren. En om jou vaardigheden en tools aan te reiken waardoor jij in staat bent om jezelf aan te sturen en om sneller tot je doelen te komen.

Je kunt hierbij denken aan: rust in je hoofd en in je lijf, meer plezier, betere relatie met jezelf en met de mensen om je heen, beter grenzen aan kunnen geven, meer inzicht krijgen in jezelf en in de ander, eigen mogelijkheden gaan zien, een burn out voor zijn.

Weet dat je altijd een keuze hebt. En dat je met bewust worden en bewust zijn nieuwe inzichten, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden gaat creeëren.

 

Ik zorg ervoor dat de coaching puur maatwerk is voor jou. Voor wat jij nodig hebt in het moment en op weg naar jouw doel. Jij geeft je eigen tempo aan. De afspraken of het traject zijn daarom ook afhankelijk van de stappen die jij te zetten hebt om bij je doel te komen.

 

Investering traject : Deze is afhankelijk van de duur van het traject en het aantal afspraken.