Mijn naam is Chanella van Koot.

Door mijn werk als preventie plus assistente, (mondhygiëne) in een tandarts praktijk, ben ik de NLP opleiding gaan doen in verband met de begeleiding van angstpatiënten. Tijdens deze opleidingen ben ik mijzelf tegengekomen, mede door chronische vermoeidheid en chronische pijnklachten.

Ik heb mijzelf laten coachen. Met uiteindelijk als gevolg dat ik nu heel veel energie heb, zo goed als pijnvrij ben, van alles onderneem omdat de wereld weer voor me openstaat. Deze persoonlijke groei heeft zo`n enorme indruk op mij gemaakt dat ik zelf de NLP Coachopleiding ben gaan volgen.

Ik ben gegroeid van Verpleegkundige, naar Preventie plus assistente met als specialisatie angstbegeleiding in de tandartspraktijk. En doorgegroeid naar een bevlogen Coach die respect heeft voor anderen die de uitdaging met zichzelf aangaan om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien ben ik gecertificeerd trainer voor de training "ik leer leren". En gecertificeerd Luisterkindwerker.

Mijn missie is om op een positieve manier jou bewust te maken van het feit dat jij alles al in je hebt om het beste uit jezelf te halen. Bewust maken van het feit dat jij andere keuzes kunt maken om andere effecten te krijgen om zo sneller je doel te bereiken. Dan ga jij andere mogelijkheden zien.

Want als jij bewust kiest dan merk je direct effect.

Mijn coaching is maatwerk voor jou en is op basis van rust, veiligheid, openheid, respect, vertrouwen, luisteren, niet oordelen, keuzevrijheid en enthousiasme.