Mijn naam is Chanella van Koot.

Van oorsprong ben ik A-Verpleegkundige.

Door mijn huidige werk als preventie plus assistente, (mondhygiëne) in een tandarts praktijk, ben ik de NLP opleiding gaan doen in verband met de begeleiding van angstpatiënten. Tijdens deze opleidingen ben ik mijzelf tegengekomen.

Ik kende mezelf niet anders dan altijd maar zorgen dat een ander het naar zijn zin had. Daarbij voorbijgaand aan mijn eigen grenzen. Vaak in mijn achterhoofd de gedachte: wat zou de ander er wel niet van zeggen, doe ik het wel goed, wat verwacht de ander van mij, geen energie meer hebben, onrust in mijn hoofd hebben enz enz. Uiteindelijk  uitte dit alles zich in chronische vermoeidheid en chronische pijnklachten.

Ik heb mijzelf laten coachen. Met uiteindelijk als gevolg dat ik nu heel veel energie heb, zo goed als pijnvrij ben, van alles onderneem omdat de wereld weer voor me openstaat. Deze persoonlijke groei heeft zo`n enorme indruk op mij gemaakt dat ik zelf de NLP Coachopleiding ben gaan volgen.

Ik ben gegroeid van Verpleegkundige, naar  

                                    Preventie plus assistente met als specialisatie

                                    Angstbegeleiding in de tandartspraktijk. En doorgegroeid naar een

                                    Bevlogen Coach voor Zorgmedewerkers en Mantelzorgers

Bovendien ben ik gecertificeerd trainer voor de training "ik leer leren". En gecertificeerd Luisterkindwerker.

 

Ik ben een coach die respect heeft voor anderen die de uitdaging met zichzelf aangaan om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn missie is om op een positieve manier jou bewust te maken van het feit dat jij alles al in je hebt om het beste uit jezelf te halen. Bewust maken van het feit dat jij andere keuzes kunt maken om andere effecten te krijgen om zo sneller je doel te bereiken. Dan ga jij andere mogelijkheden zien.

Want als jij bewust kiest dan merk je direct effect.

Mijn coaching is maatwerk voor jou en is op basis van rust, veiligheid, openheid, respect, vertrouwen, luisteren, niet oordelen, keuzevrijheid en enthousiasme.